“Ik verliet het pand altijd met nieuwe bagage en een absoluut voldaan gevoel. Ik had vooraf nooit gedacht dat therapie zo’n verrijking kon zijn. Een ervaring die me veel heeft gebracht en waar ik in de toekomst nog veel plezier van hoop te hebben.”

“Vorig jaar ben ik in contact gekomen met Fief Macrander. Haar stijl  sloot precies aan bij wat ik nodig had: heel direct en confronterend indien nodig. Ze daagt uit om niet bij het probleem te blijven stilstaan – soms o zo veilig – maar actief met de oplossing bezig te zijn. En eenmaal een stap richting oplossing gezet, is er geen weg meer terug! Een uitstekende therapeute én een prettig persoon!”

“Ik was ontzettend tevreden vanaf het eerste intakegesprek. Je vertelt wat je heb ervaren, hoe je het beter had willen doen en daar wordt dan aan gewerkt. Het was zeer uitputtend voor mij, er kwam een hoop los. Maar ik ben blij dat ik dit heb ervaren.”

“Bij Fief Macrander voelt het nooit gekunsteld en dat komt enorm prettig en krachtig over. Tijdens de intake werd al duidelijk dat er iemand tegenover me zat die me zeer gericht zou gaan helpen bij het doorgronden van een aantal punten waar ik in de afgelopen jaren herhaaldelijk tegenaan ben gelopen.”

“Fief is er meester in om je uit je comfortzone te trekken en je daarmee net die ene stap te laten zetten die je anders gemakkelijk had kunnen vermijden. Tijdens de sessies is het echt werken, maar daarnaast is er de humor die op bepaalde momenten ook voor de nodige ontlading zorgt.”

“Fief heeft mij erg geholpen met de EMDR-behandeling, na een aantal zeer traumatische ervaringen. Ik was ontzettend tevreden vanaf het eerste intakegesprek. Je vertelt wat je heb ervaren, hoe je het beter had willen doen en daar wordt dan aan gewerkt. Het was zeer uitputtend voor mij, er kwam een hoop los.  Maar ik ben blij dat ik dit heb ervaren.”

“De methodiek die werd toegepast, werd per keer bepaald, afhankelijk van de casus of op basis van hoe ik me op dat moment voelde. De benadering was persoonlijk, maar altijd professioneel. Hierdoor had ik 100% vertrouwen in de aanpak en was er voldoende afstand om niet te worden verleid tot de gewenste antwoorden.”

“Een uitstekende therapeute én een prettig persoon!”

“Fief was in staat in maar enkele gesprekken mij niet alleen te laten ontdekken hoe ik de zaak kon aanpakken, maar me ook vertrouwen te geven in mijn eigen kennis en kunde. Ik heb de gesprekken als erg prettig en effectief ervaren.”

“Zeer fijne psychologe. Heeft mij door middel van EMDR weer uit een diepe put gekregen. Ik kan haar echt aan iedereen aanbevelen. Prettig in de omgang en niet “zweverig”.”

“Er werden concreet doelen gesteld en daar werd tijdens de sessies op een ongeforceerde natuurlijke wijze naartoe gewerkt. De weg ernaartoe bleek meestal nog waardevoller dan het uiteindelijk bereiken van het doel.”