Psycholoog Hoorn: Wie is Fief Macrander

Over mij

In 1991 ben ik afgestudeerd in de klinische psychologie en arbeids- & organisatiepsychologie. Na enige jaren als psycholoog bij politie en justitie in Nederland en Suriname te hebben gewerkt, ben ik bij verschillende organisatie- en adviesbureaus in dienst geweest als senior trainer, coach en leidinggevende. Mijn specialismen waren stress, persoonlijke kracht en coaching.

Ondertussen volgde ik verschillende opleidingen op het gebied van cognitieve gedragstherapie, EMDR, RET, voice dialogue, oplossingsgerichte therapie, strategisch coachen en provocatief coachen.

Als psycholoog ben ik betrokken bij mijn cliƫnten, ik voel een band met de mensen in mijn praktijk en word er blij van hun kracht te herkennen. Ik vind het belangrijk om mensen inzicht te geven in hun denken en functioneren. Daarbij vind ik humor een belangrijk middel om mijn cliƫnten een ander perspectief te bieden, lucht te geven en een spiegel voor te houden.

Ik ben een ervaren psycholoog met een flinke dosis levenservaring achter de kiezen. Niets menselijks is mij vreemd! En zoals u aan mijn rijtje opleidingen kunt zien, ben ik altijd bezig mezelf verder te ontwikkelen.

Tot slot ben ik pragmatisch ingesteld, ik hou graag het tempo erin zodat uw therapie in Hoorn van korte duur kan zijn. Daarbij ben ik nuchter en direct, maar nooit bot.

Fief Macrander in het kort
eerstelijns coachende therapeut
geen wachtlijst
NIP-registratie (13169)
NFG-registratie (6505087432)
EMDR
kortdurende behandeling
nuchter, warm, professioneel
sfeervolle praktijkruimte