• “Ik verliet het pand altijd met nieuwe bagage en een absoluut voldaan gevoel. Ik had vooraf nooit gedacht dat therapie zo’n verrijking kon zijn. Een ervaring die me veel heeft gebracht en waar ik in de toekomst nog veel plezier van hoop te hebben.”

  • “Zeer fijne psychologe. Heeft mij door middel van EMDR weer uit een diepe put gekregen. Ik kan haar echt aan iedereen aanbevelen. Prettig in de omgang en niet “zweverig”.”

  • “Fief is er meester in om je uit je comfortzone te trekken en je daarmee net die ene stap te laten zetten die je anders gemakkelijk had kunnen vermijden. Tijdens de sessies is het echt werken, maar daarnaast is er de humor die op bepaalde momenten ook voor de nodige ontlading zorgt.”

  • “Bij Fief Macrander voelt het nooit gekunsteld en dat komt enorm prettig en krachtig over. Tijdens de intake werd al duidelijk dat er iemand tegenover me zat die me zeer gericht zou gaan helpen bij het doorgronden van een aantal punten waar ik in de afgelopen jaren herhaaldelijk tegenaan ben gelopen.”

Meer reacties van cliënten?

Zoekt u een goede Psycholoog in Hoorn?

Fief Macrander: Psycholoog Hoorn

Wil u meer ontspanning ervaren? Voelt u zich somber, gespannen of angstig? Heeft u last van een onbestemd leeg gevoel of klapt u dicht in sociale contacten? Als u een psycholoog in Hoorn zoekt, bent u bij mij aan het goede adres!

Mijn naam is Fief Macrander, ik ben een toegewijde en ervaren psycholoog. Hoorn is mijn pittoreske uitvalsbasis. Ik ben nuchter, warm, oplossingsgericht en vind humor en gelijkwaardigheid belangrijke waarden in mijn werk als psycholoog.

De meeste mensen hebben wel eens een periode dat het niet goed gaat. U kunt zich dan somber, gespannen of emotioneel kwetsbaar voelen. Soms verdwijnen de klachten vanzelf maar soms ook niet. Gesprekken met een psycholoog kan dan helpen. Door inzicht te krijgen in wat er speelt, bepaalde patronen te herkennen. En vervolgens uw keuzevrijheid en ruimte in uw leven te vergroten, u sterker te voelen. En handvaten te krijgen hoe u zelf verder kan gaan.

Therapie Hoorn

Heeft u last van somberheid, spanning, angst, overspanning en burn-out, een trauma of assertiviteitsproblemen? U bent welkom in mijn sfeervolle, huiselijke praktijk in Hoorn.

In mijn visie bezit ieder mens een innerlijke kracht, een kracht die je in staat stelt de wereld met zelfvertrouwen tegemoet te treden en te genieten. Als dat even niet zo goed lukt, dan help ik u die kracht te hervinden. Ik maak gebruik van verscheidene therapieën en werkwijzen, waaronder EMDR, RET, voice dialogue, transactionele analyse en oplossingsgerichte therapie.

Fief Macrander in het kort
eerstelijns coachende therapeut
geen wachtlijst
NIP-registratie (13169)
NFG-registratie (6505087432)
EMDR
kortdurende behandeling
nuchter, warm, professioneel
sfeervolle praktijkruimte
AGB-code 94(0)57785

Kwalificatie en CV Fief Macrander

Voordelen Fief Macrander

Nieuws van Fief Macrander